Siirry suoraan sisältöön

LOKAKUUN LOPPUUN ASTI AIKAA IDEOIDA

VINKIT JA OHJEET

Vesa Pihlajamaa, invesa oy

Vesa on tehnyt pitkän työuran teollisuuden kehitys- ja johtotehtävissä mm. Kemira-konsernissa. Hän toimi helmikuuhun 2020 saakka mediatoimialalla KPK Yhtiöiden toimitusjohtajana. Hän kuuluu nykyisin Sasken Finland -nimellä toimivan Botnia Hightechin perustajaosakkaisiin.

Ville Urpilainen, Suomen Rahoitusneuvoja Oy

Villellä on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus rahoitusalalta niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Hän toimii sijoittajana useissa kasvuyrityksissä ja on aktiivisesti mukana muutamien yritysten hallituksissa. Päätyönään Ville työskentelee talousjohtajana.

MARJAANA ETULA, Etula Group Oy  

Marjaana Etulalla on In-House talousjohtaja, jolla on yritysmaailmasta yli 15 vuoden monipuolinen kokemus niin esimiehenä, markkinoinnin asiantuntijana kuin talous- ja rahoitustehtävistä. Hänen vahvuutena on ymmärtää liiketoimintaa eri näkökulmista ja toimia siltana eri osien välillä. Marjaanan erityisosaamista on yritysten toiminnan tehostaminen, strateginen laskenta sekä erilaisten liiketoiminta- ja ansaintamallien rakentaminen.

pia malmberg, Suomen Uusyrityskeskus

Piia Malmberg toimii Suomen Uusyrityskeskusten toimitusjohtajana. Taustalla Piialla on yli 10 vuoden kokemus vaativista liiketoiminnan johtotehtävistä. Hänen erityisosaamisalueensa ovat strategian johtaminen ja jalkauttaminen, kasvun tekeminen, liiketoiminnan kehittäminen sekä HR-kysymykset.

sanna vihermaa, Arvo Sijoitusosuuskunta

Sanna on Arvon sijoituspäällikkö ja on toiminut yli 15 vuotta yritysten liiketoiminnan ohjaamisen ja yritysrahoituksen parissa. Hän on ollut molemmilla puolilla pöytää – niin rahoitusta hakemassa kuin päättämässä, kenelle sitä myönnetään. Nykyisessä työssään hän pyrkii löytämään hyviä sijoituskohteita. ”Liiketoimintamalleja ja ennusteita toki arvioidaan aina tarkasti mutta lopulta yrityksen menestymisen tekee osaava ja innostunut porukka.”

Toteuttajat ja sponsorit

TERVATYNNYRI-PITCHAUSKILPAILUN PÄÄSPONSORI

TOTEUTTAJAT JA MUUT SPONSORIT