Siirry suoraan sisältöön
Tervatynnyri-pitchauskilpailun kuvituskuva jossa kaksi pinkkiä tippaa

LOKAKUUN LOPPUUN ASTI AIKAA ILMOITTAUTUA

Tervatynnyri-pitchauskilpailun kuvituskuva jossa ääriviivapiirros kahdesta pinkistä tipasta

VINKIT JA OHJEET

Mustavalkoinen henkilökuva Tervatynnyri-pitchauskilpailun tuomarista

CARTIA PÖNTIÖ, VIEXPO

Carita toimii vientineuvojana Osuuskunta Viexpolla, jossa hän auttaa yrityksiä vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä

Mustavalkoinen henkilökuva Tervatynnyri-pitchauskilpailun tuomarista

HANNA TÖLLI, CENTRIA AMMATTIKORKEAKOULU

FT Hanna Tölli toimii TKI-koordinaattorina Centria-ammattikorkeakoululla kemian ja biotalouden tiimissä. Töllin pääasialliset tehtävät liittyvät yritysvastuullisuuden ja kiertotalouden TKI-hankkeisiin. Hän toimii vastuullisen liiketoiminnan kehittäminen -tutkimusryhmän vetäjänä. Hanna on aiemmin ollut mukana kehittämässä ja viemässä uutta lääkinnällistä tuotetta yliopistotutkimuksesta kaupallisille markkinoille, joten hänellä on vahva kokemus yritysmaailmasta, rahoituksista, tuotteen ja tuotannon kehittämisestä sekä myös henkilöstöjohtamisesta.

SAMI VILJANEN, KOSEK  

Sami on toiminut yrityskehittäjänä KOSEK:lla yli 10vuotta. Työ pitää sisällään uusyritysneuvontaa ja toimivien yritysten kehittämistä laajasti. Hänellä on teknis-kaupallinen tausta ja on toiminut aiemmin yrittäjänä menestyksellisesti mm. henkilöstöalalla ja verkkokaupan parissa. Sitä ennen tehnyt uraa teollisuudessa ja IT-alalla.

Noora pajala, YritysKannus Oy  

Noora työskentelee yrityskehittäjänä YritysKannus Oy:ssä auttaen uusia yrittäjiä alkuun ja yrityksiä eri vaiheissa. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2015 ensin kivijalkakaupassa ja nyt kiinteistönvälittäjänä. 

Toteuttajat ja sponsorit

TERVATYNNYRI-PITCHAUSKILPAILUN PÄÄSPONSORI

TOTEUTTAJAT JA MUUT SPONSORIT